TOP meniu » Receptainė • Bulvių patiekalų receptai • Bulvės • Pienas • Sūris parmezano • Kita

Puri bulvių košė

Jums reikės: 1kg bulvių,
300ml pieno,
50g parmezano sūrio,
1 v.š. sviesto,
krapai,
druska.

Gaminimo eiga:
Bulves nulupame, smulkiai supjaustome (taip greičiau išvirs) ir išverdame.
Išvirus bulvėms nupilame vandenį ir sutriname.
Sudedame sviestą, beriame druskos ir pilame pieną. Dedame puodą su bulvių koše ant silpnos ugnies ir kaitiname visą laiką maišydami.
Jie košė dar sausa, tai įpilame dar truputį pieno.

Susmulkiname krapus ir sutarkuojame sūrį.
Nuimame košę nuo ugnies ir suberiame krapus ir sūrį. Gerai išmaišome ir dar minutę pakaitiname ant ugnies.
Patiekti kaip garnyrą prie įvairiausių mėsos, paukštienos ar žuvies patiekalų.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Bulvės » Įdarai balandėliams • Kita • Virtiniai • Sriubos • Įdaryti patiekalai • Mišrainės • Apkepai • Paštetas • Padažai • Košės • Blynai • Įdaryti patiekalai • Troškiniai • Kita • Apkepai • Kepiniai • Kepsniai •