TOP meniu » Receptainė Miltų patiekalų receptai Alyvuogės Sūris parmezano Aliejus Dešra Sluoksniuota tešla Garstyčios Aliejus Sviestas Kepiniai
Jums reikės: 1/2 stiklinės sunokusių susmulkintų alyvuogių be kauliukų
stiklinės sutarkuoto parmezano sūrio
šaukštas sukapotų rozmarino lapų
4 susmulkinti saliamio dešros griežinėliai
2 šaukštai aliejaus
2 šaukšteliai Dižono garstyčių
2 lakštai iškočiotos sluoksniuotos tešlos
aliejaus ar tirpinto sviesto.
Gaminimo eiga:
Orkaitę įkaitinkite iki 200C. Du orkaitės padėklus ištepkite tirpintu sviestu ar aliejumi. Į virtuvinį kombainą sudėkite alyvas, sūrį, rozmariną, saliamio dešrą, garstyčias, supilkite aliejų ir apdorokite 30 sekundžių arba tol, kol iš jų paruošite pastos.
Tešlos lakštą patieskite ant stalo, paimkite pusę alyvų pastos ir vienodo storumo sluoksniu aptepkite tešlą. Paimkite priešingus telos kraštus ir užlenkite į vidų (lakšto kraštai turi liestis). Dar kartą lenkite vidun, tada perlenkite pusiau - turėsite 8 tešlos sluoksnius.
Supjaustykite 1 cm storumo griežinėliais, kuriuos nupjautu šonu viršun išdėliokite į paruoštus padėklus (nesugrūskite). Sulankstytą griežinėlio šoną truputį praskėskite - išeis "V" raidės formos pyragaičiai. Kepkite 15 minučių arba tol, kol pyragaičiai bus geltonai rudi.
Grįžti atgal | Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Miltai » Pyragai Įdarai balandėliams Sausainiai Keksai Apkepai Kepiniai Kita Desertai Apkepai Blynai Virtiniai Kepiniai Pica Blynai
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!