TOP meniu » Receptainė Daržovių patiekalų receptai Kiaušiniai Miltai Moliūgas Morkos Kepiniai
Jums reikės: 220 gr Cukraus,
10 gr Druskos,
2 vnt Kiaušiniu,
180 gr Miltų,
500 gr Moliūgo,
500 gr Morkų,
100 gr Sviesto,
1 šaukšteliai Vanilinio cukraus.
Gaminimo eiga:
Miltus trinkite su kambario temperatūros sviestu, kol pasidarys trupiniai. Tada įmuškite 1 kiaušinį, berkite cukraus 20 g, druskos, citrinos ekstrakto ir minkykite, kol tešla taps lygi ir vientisa ir palikite 3 valandoms šaldytuve, kad tešla sustingtų. Tada išdėlioti tešlą ant kepimo formos ir užlankstyti kraštus, kad tolygus sluoksnis pasiskirstytų tešlos ant formos. Subadyti šakute, ir kepti 180 0C orkaitėje apie 15 minučių.
Moliūgus ir morkas nulupkite, iš moliųgo pašalinkite sėklas. Minkštimą supjaustykite mažesniais gabalėliais ir sutarkuoti viską kartu per bulvių tarkavimomašiną. Tuomet skystimą nusiunkiame, kad liktų tik minkštimas. Atskirkite trynį nuo baltymo. Baltymą suplakite iki standžių putų.
Į morkų ir moliųgų minkštimą įleiskite kiaušinių trynį, berkite cukrų, vanilinį cukrų ir išmaišykite. Tada atsargiai įmaišykite plaktą baltymą. Visą masę supilkite į tešlos krepšelį, statykite į iki 190 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepkite 35-40 minučių.
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Daržovės » Įdarai balandėliams Sriubos Sultys Paštetas Virtiniai Kepiniai Desertai Sumuštiniai Troškiniai Kepsniai Apkepai Sriubos Kepiniai Rauginimas Marinavimas Mišrainės Košės Padažai Kita Įdaryti patiekalai Blynai
Daržovės žiemai » Daržovių atsargos žiemai Uogienės Kompotas Sūdymas Marinatai Sultys Košės Desertai Marinavimas Rauginimas Mišrainės Kita Padažai Troškiniai
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!