TOP meniu » Receptainė Daržovių patiekalų receptai Žuvis Pienas Bulvės Česnakas Pankoliai Kiaušiniai Sviestas Duona Aliejus Sezamo sėklos Kepiniai
Jums reikės: 450 g plekšnės filė,
300 ml pieno,
450 g virtų bulvių,
1 smulkiai sukapoto pankolio gumbo,
1 smulkiai sukapotos česnako skiltelės,
3 valgomųjų šaukštų kapotų petražolių,
2 kiaušinių,
1 valgomojo šaukšto sviesto,
2 puodelių baltos duonos trupinių,
2 valgomųjų šaukštų sezamo sėklų,
aliejaus,
druskos,
maltų juodųjų pipirų.
Gaminimo eiga:
Patroškinkite žuvies filė piene maždaug 15 min., kol plekšnės suminkštės. Nuvarvinkite filė, pieną pasilikite. Nulupkite žuvies odą, išrinkite kaulus. Mėsmale kelis kartus permalkite žuvį, bulves, pankolį, česnaką, petražoles, kiaušinius ir sviestą. Įpilkite 2 šaukštus pieno, kuriame troškinote žuvį, įberkite pagal skonį druskos ir pipirų. Aušinkite šaldytuve apie 30 min., tada rankomis suformuokite 20 pyragėlių
Sumaišykite duonos trupinius ir sezamo sėklas. Pavoliokite pyragėlius mišinyje. Didelėje keptuvėje storu dugnu įkaitinkite aliejų ir maždaug 4 min. virkite pyragėlius, kol gražiai pagels.
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Daržovės » Įdarai balandėliams Sriubos Sultys Paštetas Virtiniai Kepiniai Desertai Sumuštiniai Troškiniai Kepsniai Apkepai Sriubos Kepiniai Rauginimas Marinavimas Mišrainės Košės Padažai Kita Įdaryti patiekalai Blynai
Daržovės žiemai » Daržovių atsargos žiemai Uogienės Kompotas Sūdymas Marinatai Sultys Košės Desertai Marinavimas Rauginimas Mišrainės Kita Padažai Troškiniai
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!