TOP meniu » Receptainė • Daržovių patiekalų receptai • Žuvis • Pienas • Bulvės • Česnakas • Pankoliai • Kiaušiniai • Sviestas • Duona • Aliejus • Sezamo sėklos • Kepiniai

Pyragėliai iš plekšnių su prieskoniais

Jums reikės: 450 g plekšnės filė,
300 ml pieno,
450 g virtų bulvių,
1 smulkiai sukapoto pankolio gumbo,
1 smulkiai sukapotos česnako skiltelės,
3 valgomųjų šaukštų kapotų petražolių,
2 kiaušinių,
1 valgomojo šaukšto sviesto,
2 puodelių baltos duonos trupinių,
2 valgomųjų šaukštų sezamo sėklų,
aliejaus,
druskos,
maltų juodųjų pipirų.

Gaminimo eiga:
Patroškinkite žuvies filė piene maždaug 15 min., kol plekšnės suminkštės. Nuvarvinkite filė, pieną pasilikite. Nulupkite žuvies odą, išrinkite kaulus. Mėsmale kelis kartus permalkite žuvį, bulves, pankolį, česnaką, petražoles, kiaušinius ir sviestą. Įpilkite 2 šaukštus pieno, kuriame troškinote žuvį, įberkite pagal skonį druskos ir pipirų. Aušinkite šaldytuve apie 30 min., tada rankomis suformuokite 20 pyragėlių

Sumaišykite duonos trupinius ir sezamo sėklas. Pavoliokite pyragėlius mišinyje. Didelėje keptuvėje storu dugnu įkaitinkite aliejų ir maždaug 4 min. virkite pyragėlius, kol gražiai pagels.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Daržovės » Įdarai balandėliams • Sriubos • Sultys • Paštetas • Virtiniai • Kepiniai • Desertai • Sumuštiniai • Troškiniai • Kepsniai • Apkepai • Sriubos • Kepiniai • Rauginimas • Marinavimas • Mišrainės • Košės • Padažai • Kita • Įdaryti patiekalai • Blynai •

    Daržovės žiemai » Uogienės • Kompotas • Sūdymas • Marinatai • Sultys • Košės • Desertai • Marinavimas • Rauginimas • Mišrainės • Kita • Padažai • Troškiniai •