TOP meniu » Receptainė Grybų patiekalų receptai Grybai Kruopos Grikiai Svogūnai Sviestas Miltai Margarinas Grietinė Kiaušiniai Kepiniai
Jums reikės: 500 g grybų
0,5 stiklinės grikių kruopų
1 svogūnas
150 g sviesto
1 sultinio kubelis
druskos
maltų juodųjų pipirų.
Tešlai:2 stiklinės miltų
200 g margarino
2 šaukštai grietinės
1 šaukštelis cukraus
1 kiaušinis.
Gaminimo eiga:
Tešlai margariną su miltais kapokite peiliu iki gausite vientisą trupinių masę. Sudėkite grietinę, 0,5 šaukštelio druskos, cukrų, išmaišykite tešlą ir įdėkite į šaldytuvą 1 valandai.
Įdarui išvirkite birią grikių košę sultinyje, paruoštame iš kubelio. Svogūną smulkiai supjaustykite, apkepkite ant sviesto, po to sudėkite smulkiai supjaustytus grybus ir kepkite iki grybai bus iškepę.
Sumaišykite grikių košę su grybais ir svogūnais, įberkite druskos ir pipirų. Tešlą iškočiokite į 0,5 cm storio lakštą, supjaustykite norimo dydžio gabaliukais, į kiekvieno jų vidurį įdėkite grybų įdaro ir suformuokite pyragėlius. Sudėkite pyragėlius į sviestu išteptą skardą siūle žemyn, patepkite suplaktu kiaušiniu ir kepkite 15-20 minučių 220 ? temperatūros orkaitėje.
Grįžti atgal | Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Grybai » Įdaryti patiekalai Apkepai Blynai Kepiniai Kepsniai Košės Mišrainės Padažai Pica Troškiniai Virtiniai Sriubos Kita Paštetas Sumuštiniai
Grybai žiemai » Sūdymas Troškiniai Kita Marinatai Mišrainės
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!