TOP meniu » Receptainė • Miltų patiekalų receptai • Margarinas • Kiaušiniai • Kepimo milteliai • Miltai • Pienas • Grietinėlė • Kivi • Vynas • Pudingo milteliai • Kepiniai

Pyragėliai su kiviais

Jums reikės: 250 g margarino (sviesto),
4 kiaušiniai,
180 g cukraus,
1 pakelis kepimo miltelių,
375 g miltų,
4 šaukštai pieno.

Įdarui: 750 g kivių,
1 pakelis vanilinio pudingo,
50 g cukraus,
1 šaukštas vanilinio cukraus,
200 g grietinėlės,
100 ml baltojo vyno.

Gaminimo eiga:
Minkštą sviestą išsukti su cukrumi ir kiaušiniais. Miltus kartu su kepimo miltelias persijoti ir suberti į išsuktą masę, supilti pieną ir gerai išmaišyti. Tešlą sukrėsti į keturkampę, išklotą sviestiniu popieriumi formą, išlyginti. Kepti 200 C temperatūroje apie 20-30 min. Iškeptą pyragą atšaldyti, ant viršaus sudėti įdarą ir vėl atšaldyti.

Įdarui kivius nulupti, supjaustyti ir sudėti į puodą. Supilti vyną ir 100 ml vandens, suberti cukrų, vanilinį cukrų, virti 3-5 min. Į masę supilti pudingą, užvirinti ir maišant pavirti. Įdarą ir pyragą labai gerai atšaldyti. Ant viršaus sukrėsti gerai išplaktą grietinėlę, išlyginti. Pyragą supjaustyti nedideliais gabaliukais ir papuošti

[Pasidalino: Močiutė]

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Miltai » Įdarai balandėliams • Sausainiai • Keksai • Apkepai • Kepiniai • Kita • Desertai • Apkepai • Blynai • Virtiniai • Kepiniai • Pica • Blynai •