TOP meniu » Receptainė Miltų patiekalų receptai Margarinas Kiaušiniai Kepimo milteliai Miltai Pienas Grietinėlė Kivi Vynas Pudingo milteliai Kepiniai
Jums reikės: 250 g margarino (sviesto),
4 kiaušiniai,
180 g cukraus,
1 pakelis kepimo miltelių,
375 g miltų,
4 šaukštai pieno.
Įdarui: 750 g kivių,
1 pakelis vanilinio pudingo,
50 g cukraus,
1 šaukštas vanilinio cukraus,
200 g grietinėlės,
100 ml baltojo vyno.
Gaminimo eiga:
Minkštą sviestą išsukti su cukrumi ir kiaušiniais. Miltus kartu su kepimo miltelias persijoti ir suberti į išsuktą masę, supilti pieną ir gerai išmaišyti. Tešlą sukrėsti į keturkampę, išklotą sviestiniu popieriumi formą, išlyginti. Kepti 200 C temperatūroje apie 20-30 min. Iškeptą pyragą atšaldyti, ant viršaus sudėti įdarą ir vėl atšaldyti.
Įdarui kivius nulupti, supjaustyti ir sudėti į puodą. Supilti vyną ir 100 ml vandens, suberti cukrų, vanilinį cukrų, virti 3-5 min. Į masę supilti pudingą, užvirinti ir maišant pavirti. Įdarą ir pyragą labai gerai atšaldyti. Ant viršaus sukrėsti gerai išplaktą grietinėlę, išlyginti. Pyragą supjaustyti nedideliais gabaliukais ir papuošti
[Pasidalino: Močiutė]
Grįžti atgal | Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Miltai » Pyragai Įdarai balandėliams Sausainiai Keksai Apkepai Kepiniai Kita Desertai Apkepai Blynai Virtiniai Kepiniai Pica Blynai
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!