TOP meniu » Receptainė • Daržovės žiemai • Daržovių patiekalų receptai • Aguonos • Rabarbarai

Rabarbarų šaldymas

Jums reikės: 1 kg. rabarbarų,
200 g. cukraus,
aguonų.

Gaminimo eiga:
Pernai žiemą kaimynė pavaišino šaldytais rabarbarais, niekaip negalėjau patikėti, kad valgau būtent rabarbarus, labai įdomus skonis. Tad, šiemet šis receptas ir pas mane eilėje :)

Rabarbarus nuplauname, nulupame ir labai smulkiai supjaustome. Gabaliukus užpilame cukrumi, įberiame aguonų, sumaišome, kelias valandas palaikome, kartas nuo karto pamaišant, kad ištirptų cukrus. rabarbarų gabaliukus išgriebiame.
Jei dėsite į maišiukus, vertėtų palaukti, kol nusivarvės sirupas.

Taigi, dedame į maišiukus ar indelius ir kišame į šaldiklį.

Skanu su ledais.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Daržovės » Įdarai balandėliams • Sriubos • Sultys • Paštetas • Virtiniai • Kepiniai • Desertai • Sumuštiniai • Troškiniai • Kepsniai • Apkepai • Sriubos • Kepiniai • Rauginimas • Marinavimas • Mišrainės • Košės • Padažai • Kita • Įdaryti patiekalai • Blynai •

    Daržovės žiemai » Uogienės • Kompotas • Sūdymas • Marinatai • Sultys • Košės • Desertai • Marinavimas • Rauginimas • Mišrainės • Kita • Padažai • Troškiniai •