TOP meniu » Receptainė • Daržovės žiemai • Daržovių patiekalų receptai • Rabarbarai • Uogienės

Rabarbarų tyrė be cukraus

Jums reikės: 1,5 kg rabarbarų (Rabarbarai)
1 stiklinė vandens.

Gaminimo eiga:
Rabarbarų lapkočius nuplauti, nulupti, smulkiai supjaustyti.
Sudėjus į puodą įpilti vandens ir uždengus pavirinti kelias minutes, kol suminkštės.

Karštą rabarbarų tyrę sukrėsti į švarius stiklainius ir 90° C temperatūroje pasterizuoti 25-30 min.
Tyrė tinka sriuboms virti, padažui parūgštinti.
Prieš vartojimą tyrę galima pasaldinti.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Daržovės » Įdarai balandėliams • Sriubos • Sultys • Paštetas • Virtiniai • Kepiniai • Desertai • Sumuštiniai • Troškiniai • Kepsniai • Apkepai • Sriubos • Kepiniai • Rauginimas • Marinavimas • Mišrainės • Košės • Padažai • Kita • Įdaryti patiekalai • Blynai •

    Daržovės žiemai » Uogienės • Kompotas • Sūdymas • Marinatai • Sultys • Košės • Desertai • Marinavimas • Rauginimas • Mišrainės • Kita • Padažai • Troškiniai •