TOP meniu » Receptainė • Daržovės žiemai • Daržovių patiekalų receptai • Rabarbarai • Uogienės

Rabarbarų uogienė

Jums reikės: 1 kg rabarbarų,
1,2-1,5 kg cukraus
gabalėlis cinamono.

Gaminimo eiga:
Iš vandens ir cukraus išvirti sirupą.
Paruoštus rabarbarus supjaustyti 1 cm ilgio gabaliukais ir užpilti karštu sirupu.

Palaikius vėsioje vietoje 10-12 val., sirupą nupilti, užvirinti, karštą supilti ant rabarbarų ir palaikyti 1-2 val. Po to rabarbarus virti ant silpnos ugnies 5 min., supilstyti į stiklainius ir tuoj pat sandariai uždaryti.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Daržovės » Įdarai balandėliams • Sriubos • Sultys • Paštetas • Virtiniai • Kepiniai • Desertai • Sumuštiniai • Troškiniai • Kepsniai • Apkepai • Sriubos • Kepiniai • Rauginimas • Marinavimas • Mišrainės • Košės • Padažai • Kita • Įdaryti patiekalai • Blynai •

    Daržovės žiemai » Uogienės • Kompotas • Sūdymas • Marinatai • Sultys • Košės • Desertai • Marinavimas • Rauginimas • Mišrainės • Kita • Padažai • Troškiniai •