TOP meniu » Receptainė Daržovės žiemai Daržovių patiekalų receptai Rabarbarai Vanilė Uogienės
Jums reikės: 1 kg rabarbarų,
1.5 kg cukraus,
3.5-4 stiklinės vandens,
vanilės ar vanilinio cukraus.
Gaminimo eiga:
Nesumedėjusius rabarbarų kotus nulupti, supjaustyti 2 cm ilgio gabalėliais, nuplauti šaltu vandeniu ir minutę pavirinti, ataušinti šaltame vandnyje.
Užpilti paruoštu sirupu ir per 2 kartus išvirti uogienę. Pabaigoje ją paskaninti vanile ar vaniliniu cukrumi.
Grįžti atgal | Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Daržovės » Įdarai balandėliams Sriubos Sultys Paštetas Virtiniai Kepiniai Desertai Sumuštiniai Troškiniai Kepsniai Apkepai Sriubos Kepiniai Rauginimas Marinavimas Mišrainės Košės Padažai Kita Įdaryti patiekalai Blynai
Daržovės žiemai » Daržovių atsargos žiemai Uogienės Kompotas Sūdymas Marinatai Sultys Košės Desertai Marinavimas Rauginimas Mišrainės Kita Padažai Troškiniai
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!