TOP meniu » Receptainė • Daržovės žiemai • Daržovių patiekalų receptai • Rabarbarai • Vanilė • Uogienės

Rabarbarų uogienė (II)

Jums reikės: 1 kg rabarbarų,
1.5 kg cukraus,
3.5-4 stiklinės vandens,
vanilės ar vanilinio cukraus.

Gaminimo eiga:
Nesumedėjusius rabarbarų kotus nulupti, supjaustyti 2 cm ilgio gabalėliais, nuplauti šaltu vandeniu ir minutę pavirinti, ataušinti šaltame vandnyje.

Užpilti paruoštu sirupu ir per 2 kartus išvirti uogienę. Pabaigoje ją paskaninti vanile ar vaniliniu cukrumi.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Daržovės » Įdarai balandėliams • Sriubos • Sultys • Paštetas • Virtiniai • Kepiniai • Desertai • Sumuštiniai • Troškiniai • Kepsniai • Apkepai • Sriubos • Kepiniai • Rauginimas • Marinavimas • Mišrainės • Košės • Padažai • Kita • Įdaryti patiekalai • Blynai •

    Daržovės žiemai » Uogienės • Kompotas • Sūdymas • Marinatai • Sultys • Košės • Desertai • Marinavimas • Rauginimas • Mišrainės • Kita • Padažai • Troškiniai •