TOP meniu » Receptainė Uogos, vaisiai žiemai Uogų, vaisių patiekalų receptai Agrastai Cinamonas Uogienės
Jums reikės: 3 kg raudonųjų agrastų
1,7 kg cukraus
1,5 stiklinės vandens
2 šaukštai cinamono.
Gaminimo eiga:
Agrastus nuplauname, nusausiname, nukarpome kotelius ir žiedsosčius.
Iš cukraus ir vandens išverdame sirupą. Į jį suberiame agrastus. Kai uogienė ima tirštėti, suberiame cinamoną ir sumaišome. Karštą uogienę supilstome į iškaitintus stiklainius ir uždarome dezinfekuotais dangteliais.
Uogienė tinka prie miltinių patiekalų, ypač prie lietinių ir blynų.
[Pasidalino: Lina]
Grįžti atgal | Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Uogos, vaisiai » Gaminame girą Pyragai Įvairūs kiti gėrimai Mišrainės Sumuštiniai Kremai Blynai Sriubos Kepiniai Desertai Padažai Kompotas Sultys Uogienės Kita
Uogos, vaisiai žiemai » Kompotas Rauginimas Desertai Mišrainės Kompotas Kita Marinavimas Košės Sultys Padažai Uogienės
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!