TOP meniu » Receptainė • Uogos, vaisiai žiemai • Uogų, vaisių patiekalų receptai • Agrastai • Cinamonas • Uogienės

Raudonųjų agrastų uogienė

Jums reikės: 3 kg raudonųjų agrastų
1,7 kg cukraus
1,5 stiklinės vandens
2 šaukštai cinamono.

Gaminimo eiga:
Agrastus nuplauname, nusausiname, nukarpome kotelius ir žiedsosčius.
Iš cukraus ir vandens išverdame sirupą. Į jį suberiame agrastus. Kai uogienė ima tirštėti, suberiame cinamoną ir sumaišome. Karštą uogienę supilstome į iškaitintus stiklainius ir uždarome dezinfekuotais dangteliais.

Uogienė tinka prie miltinių patiekalų, ypač prie lietinių ir blynų.

[Pasidalino: Lina]

Grįžti atgal | Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Uogos, vaisiai » Gaminame girą • Pyragai • Įvairūs kiti gėrimai • Mišrainės • Sumuštiniai • Kremai • Blynai • Sriubos • Kepiniai • Desertai • Padažai • Kompotas • Sultys • Uogienės • Kita •

    Uogos, vaisiai žiemai » Kompotas • Rauginimas • Desertai • Mišrainės • Kompotas • Kita • Marinavimas • Košės • Sultys • Padažai • Uogienės •

    Grįžti atgal