TOP meniu » Receptainė • Uogos, vaisiai žiemai • Uogų, vaisių patiekalų receptai • Serbentai • Actas • Česnakas • Cinamonas • Padažai

Raudonųjų serbentų padažas paukštienai

Jums reikės: 500 gr. raudonųjų serbentų,
8 nubraukti šk. cukraus,
3,5 šaukšto acto,
1 a.š. su kaupu druskos,
gvazdikėlių aš dėjau nemaltus,
1/4 a.š. cinamono,
1/4 a.š. juodųjų pipirų (maltų, t.p įmečiau kelis nemaltus),
1/4 a.š. kvapiųjų pipirų (maltų, t.p įmečiau kelis nemaltus),
4 skiltelės sutraiškyto česnako.

Gaminimo eiga:
Serbentus nuplauname, leidžiame nusivarvėti, beriame į puodą, imame bulvių grūstuvę ir truputį patraiškome, užverdame, kelias minutes paverdame.

Suberiame cukrų, pakaitiname, vis pamaišant kol ištirpsta cukrus. Sudedame likusius ingredientus ir kartais pamaišant dar maždaug 5-10 min paverdame.

Karštus išpilstome į mažyčius pakaitintus indelius.

[Pasidalino: Laima]

M ū s ų  ž o d i s: Gavosi du indeliai po 250 ml. + keli šaukštai paragavimui. Išbandėme su virtu kiaušiniu, visai įdomus ir skanus derinukas gavosi

Taisyti - Papildyti

Skanaus ;)
Raudonųjų serbentų padažas paukštienai

 

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Uogos, vaisiai » Mišrainės • Sumuštiniai • Kremai • Blynai • Sriubos • Kepiniai • Desertai • Padažai • Kompotas • Sultys • Uogienės • Kita •

    Uogos, vaisiai žiemai » Kompotas • Rauginimas • Desertai • Mišrainės • Kompotas • Kita • Marinavimas • Košės • Sultys • Padažai • Uogienės •