TOP meniu » Receptainė Uogos, vaisiai žiemai Uogų, vaisių patiekalų receptai Vynuogės Sultys
Jums reikės: 2l raudonųjų vynuogių,
800 ml vandens,
600 ml cukraus,
1š. vanilinio cukraus.
Gaminimo eiga:
Uogas nuplauti. Suberti į nerūdijančio plieno puodą ir įpilti vandens. Užvirinti ir pavirti 10 min.
Sutrinti uogas į puodo kraštą. Supilti uogų košę į koštuvą ir palikti varvėti 30 min.
Supilti sultis į puodą. Suberti cukrų ir pavirinti 10 min.
Atskirti mažą kiekį sulčių ir jame išmaišyti vanilinį cukrų. Po to supilti atgal į sultis.
Supilstyti į šiltus, švarius butelius.
Grįžti atgal | Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Uogos, vaisiai » Gaminame girą Pyragai Įvairūs kiti gėrimai Mišrainės Sumuštiniai Kremai Blynai Sriubos Kepiniai Desertai Padažai Kompotas Sultys Uogienės Kita
Uogos, vaisiai žiemai » Kompotas Rauginimas Desertai Mišrainės Kompotas Kita Marinavimas Košės Sultys Padažai Uogienės
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!