TOP meniu » Receptainė • Uogos, vaisiai žiemai • Uogų, vaisių patiekalų receptai • Vynuogės • Sultys

Raudonųjų vynuogių sultys

Jums reikės: 2l raudonųjų vynuogių,
800 ml vandens,
600 ml cukraus,
1š. vanilinio cukraus.

Gaminimo eiga:
Uogas nuplauti. Suberti į nerūdijančio plieno puodą ir įpilti vandens. Užvirinti ir pavirti 10 min.
Sutrinti uogas į puodo kraštą. Supilti uogų košę į koštuvą ir palikti varvėti 30 min.
Supilti sultis į puodą. Suberti cukrų ir pavirinti 10 min.

Atskirti mažą kiekį sulčių ir jame išmaišyti vanilinį cukrų. Po to supilti atgal į sultis.
Supilstyti į šiltus, švarius butelius.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Uogos, vaisiai » Mišrainės • Sumuštiniai • Kremai • Blynai • Sriubos • Kepiniai • Desertai • Padažai • Kompotas • Sultys • Uogienės • Kita •

    Uogos, vaisiai žiemai » Kompotas • Rauginimas • Desertai • Mišrainės • Kompotas • Kita • Marinavimas • Košės • Sultys • Padažai • Uogienės •