TOP meniu » Receptainė Daržovių patiekalų receptai Burokėliai Rauginimas
Jums reikės: 2 l šalto vandens,
3 šaukštai miltų,
6 nedideli virti burokėliai.
Gaminimo eiga:
Į vieną stiklinę šalto vandens įmaišyti miltus ir supili juos į indą (geriausia molinį). Tada sudėti nuluptus burokėlius ir užpilti karštu (neverdančiu) vandeniu.
Laikyti šaltoje vietoje (pridengti rūgsta apie parą).
Grįžti atgal | Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Daržovės » Įdarai balandėliams Sriubos Sultys Paštetas Virtiniai Kepiniai Desertai Sumuštiniai Troškiniai Kepsniai Apkepai Sriubos Kepiniai Rauginimas Marinavimas Mišrainės Košės Padažai Kita Įdaryti patiekalai Blynai
Daržovės žiemai » Daržovių atsargos žiemai Uogienės Kompotas Sūdymas Marinatai Sultys Košės Desertai Marinavimas Rauginimas Mišrainės Kita Padažai Troškiniai
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!