TOP meniu » Receptainė • Daržovių patiekalų receptai • Burokėliai • Rauginimas

Rauginti burokėliai greitam naudojimui

Jums reikės: 2 l šalto vandens,
3 šaukštai miltų,
6 nedideli virti burokėliai.

Gaminimo eiga:
Į vieną stiklinę šalto vandens įmaišyti miltus ir supili juos į indą (geriausia molinį). Tada sudėti nuluptus burokėlius ir užpilti karštu (neverdančiu) vandeniu.

Laikyti šaltoje vietoje (pridengti rūgsta apie parą).

Grįžti atgal | Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Daržovės » Įdarai balandėliams • Sriubos • Sultys • Paštetas • Virtiniai • Kepiniai • Desertai • Sumuštiniai • Troškiniai • Kepsniai • Apkepai • Sriubos • Kepiniai • Rauginimas • Marinavimas • Mišrainės • Košės • Padažai • Kita • Įdaryti patiekalai • Blynai •

    Daržovės žiemai » Daržovių atsargos žiemai • Uogienės • Kompotas • Sūdymas • Marinatai • Sultys • Košės • Desertai • Marinavimas • Rauginimas • Mišrainės • Kita • Padažai • Troškiniai •

    Grįžti atgal