TOP meniu » Receptainė • Daržovės žiemai • Daržovių patiekalų receptai • Česnakas • Obuoliai • Rauginimas

Rauginti česnakai su obuolių sultimis

Jums reikės: 2kg cesnaku,
1ltr. obuoliių sulčių,
50g cukraus,
70g. druskos.

Gaminimo eiga:
Česnakus nuplauname, nuvalome sakneles, nulupame virsutini sluoksnį - vidinį sluoksnį paliekame. Parą laikome vandenyje.

Tada nuplauname šaltu vandeniu, sudemame į inda, stiklainį, užpilame pasūdytomis- pasaldintomis obuolių sultimis. Česnakai turi būti apsemti skysčiu, užkloti audiniu, ir paslėgti.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Daržovės » Įdarai balandėliams • Sriubos • Sultys • Paštetas • Virtiniai • Kepiniai • Desertai • Sumuštiniai • Troškiniai • Kepsniai • Apkepai • Sriubos • Kepiniai • Rauginimas • Marinavimas • Mišrainės • Košės • Padažai • Kita • Įdaryti patiekalai • Blynai •

    Daržovės žiemai » Daržovių atsargos žiemai • Uogienės • Kompotas • Sūdymas • Marinatai • Sultys • Košės • Desertai • Marinavimas • Rauginimas • Mišrainės • Kita • Padažai • Troškiniai •