TOP meniu » Receptainė • Daržovės žiemai • Daržovių patiekalų receptai • Kopūstai • Morkos • Svogūnai • Rauginimas

Rauginti kopūstai su svogūnais

Jums reikės: 10 kg kopūstų,
300 g morkų,
200 g svogūnų,
25 g kmynų,
250 g druskos.

Gaminimo eiga:
Viršutinius lapus reikia nuimti, perpjauti per pusę ir išimti kotą, tuomet peiliu ar specialia smulkintuve supjaustyti kopūstus. Sutarkuoti (burokine tarka) arba supjaustyti morkas ir susmulkinti svogūnus.

Supjaustytus kopūstus dėti į indą sluoksniais: kopūstai - morkos ir svogūnai - truputi pabarstyti druska - truputi kmynų - kopūstai - morkos su svogūnais -… Padėjus kiekvieną sluoksnį kopūstų reikia su medine piestele sutrombuoti. Kai surūgsta sudėti į stiklainius ir tuomet dar galima įdėti porą lauro lapų, pastatyti šaltai.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Daržovės » Įdarai balandėliams • Sriubos • Sultys • Paštetas • Virtiniai • Kepiniai • Desertai • Sumuštiniai • Troškiniai • Kepsniai • Apkepai • Sriubos • Kepiniai • Rauginimas • Marinavimas • Mišrainės • Košės • Padažai • Kita • Įdaryti patiekalai • Blynai •

    Daržovės žiemai » Uogienės • Kompotas • Sūdymas • Marinatai • Sultys • Košės • Desertai • Marinavimas • Rauginimas • Mišrainės • Kita • Padažai • Troškiniai •