TOP meniu » Receptainė • Daržovės žiemai • Daržovių patiekalų receptai • Patisonai • Rauginimas

Rauginti patisonai

Jums reikės: Nedideli patisonai,
1 l vandens - 50 g druskos.
Prieskonių deriniai pagal skonį:
1. Juodųjų serbentų, vyšnių, krienų ir gelsvių lapų.
2. Juodųjų serbentų, vyšnių ir krienų lapų, krapų, česnakų.
3. Krapų, česnakų, krienų šaknų ir lapų.

Gaminimo eiga:
4-7 cm skersmens patisonus dėkite į indą sluoksniuodami su pasirinktais prieskoniais.Viršuje turi būti priekonių sluoksnis. Užpilkite sūrimu, paslėkite ir rauginkite 3-4 dienas. Tada patisonus perdėkite į stiklainius sluoksniuodami su šviežiais prieskoniais.

Sūrymą pavirinkite 2-3 min. ir karštą užpilkite ant patisonų. Taip kartokite 3 kartus, paskui stiklainius sandariai uždarykite.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Daržovės » Įdarai balandėliams • Sriubos • Sultys • Paštetas • Virtiniai • Kepiniai • Desertai • Sumuštiniai • Troškiniai • Kepsniai • Apkepai • Sriubos • Kepiniai • Rauginimas • Marinavimas • Mišrainės • Košės • Padažai • Kita • Įdaryti patiekalai • Blynai •

    Daržovės žiemai » Uogienės • Kompotas • Sūdymas • Marinatai • Sultys • Košės • Desertai • Marinavimas • Rauginimas • Mišrainės • Kita • Padažai • Troškiniai •