TOP meniu » Receptainė Daržovės žiemai Daržovių patiekalų receptai Patisonai Rauginimas
Jums reikės: Nedideli patisonai,
1 l vandens - 50 g druskos.
Prieskonių deriniai pagal skonį:
1. Juodųjų serbentų, vyšnių, krienų ir gelsvių lapų.
2. Juodųjų serbentų, vyšnių ir krienų lapų, krapų, česnakų.
3. Krapų, česnakų, krienų šaknų ir lapų.
Gaminimo eiga:
4-7 cm skersmens patisonus dėkite į indą sluoksniuodami su pasirinktais prieskoniais.Viršuje turi būti priekonių sluoksnis. Užpilkite sūrimu, paslėkite ir rauginkite 3-4 dienas. Tada patisonus perdėkite į stiklainius sluoksniuodami su šviežiais prieskoniais.
Sūrymą pavirinkite 2-3 min. ir karštą užpilkite ant patisonų. Taip kartokite 3 kartus, paskui stiklainius sandariai uždarykite.
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Daržovės » Įdarai balandėliams Sriubos Sultys Paštetas Virtiniai Kepiniai Desertai Sumuštiniai Troškiniai Kepsniai Apkepai Sriubos Kepiniai Rauginimas Marinavimas Mišrainės Košės Padažai Kita Įdaryti patiekalai Blynai
Daržovės žiemai » Daržovių atsargos žiemai Uogienės Kompotas Sūdymas Marinatai Sultys Košės Desertai Marinavimas Rauginimas Mišrainės Kita Padažai Troškiniai
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!