TOP meniu » Receptainė • Daržovių patiekalų receptai • Rauginti kopūstai • Džiovinti grybai • Svogūnai

Raugintų kopūstų ir grybų įdaras cepelinams

Jums reikės: 300g raugintų kopūstų,
3 džiovinti grybai,
2 svogūnai,
4 šaukštai aliejaus,
2 šaukšteliai vegetos prieskonių,
1 lauro lapelis,
druskos, pipirų.

Gaminimo eiga:
Grybus nuplauti ir ~1 valandą pamirkyti šaltame vandenyje, paskui išvirti.

Raugintus kopūstus susmulkinti ir sudėti į puodelį su grybais, įdėti lauro lapelį. Troškinti ant silpnos ugnies, kol suminkštės kopūstai. Susmulkintą svogūną pakepinti ir sudėti kopūstus į keptuvę (grybus išgriebti), įdėti vegetos prieskonių, pipirų, druskos. Grybus smulkiai supjaustyti ir vėl sudėti į kopūstus. Keptuvėje troškinti, kol išgaruos visas vanduo.

Įdarą atvėsinti.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Daržovės » Įdarai balandėliams • Sriubos • Sultys • Paštetas • Virtiniai • Kepiniai • Desertai • Sumuštiniai • Troškiniai • Kepsniai • Apkepai • Sriubos • Kepiniai • Rauginimas • Marinavimas • Mišrainės • Košės • Padažai • Kita • Įdaryti patiekalai • Blynai •

    Daržovės žiemai » Daržovių atsargos žiemai • Uogienės • Kompotas • Sūdymas • Marinatai • Sultys • Košės • Desertai • Marinavimas • Rauginimas • Mišrainės • Kita • Padažai • Troškiniai •