TOP meniu » Receptainė Daržovių patiekalų receptai Ridikas Jūros kopūstai Porai Paprika Alyvuogės Kaparėliai Mišrainės
Jums reikės: ridikų,
jūros kopūstų,
poro,
paprikos,
žalių alyvuogių,
marinuotų kaparėlių,
pagal skonį druskos ir pipirų,
alyvuogių aliejaus.
Gaminimo eiga:
Proporcijos dariau tokias - sutarkuoto ridiko ir jūros kopūsto, vizualiai žiūrint, ėmiau maždaug po lygiai, o visa kita.. kad nepasimestų visumoje.
Jei naudojate džiovintus jūros kopūstus, juos pirmiausiai išverdame, kopūstus dedame į virintą vandenį ir verdame apie 3 minutes arba kol kopūstai suminkštėja, man pilnai užtenka 3 minučių.
Ridiką sutarkuojame stambiai, o porą, papriką ir alyvuoges susipjaustome kaip padiktuoja fantazija.
visas susmulkintas daržoves sumaišome kartu su jūros kopūstais, alyvuogėmis bei kaparėliais, beriame pagal skonį druskos ir pipirų, pilame aliejaus, dar kartą gerai išmaišome, leidžiame susimaišyti skoniams ir skanaujame ;)
[Pasidalino: Laima]
M ū s ų ž o d i s: Labai skanu buvo
J ū s ų ž o d i s:
skanu (0)
sveika (0)
sotu (0)
reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Daržovės » Įdarai balandėliams Sriubos Sultys Paštetas Virtiniai Kepiniai Desertai Sumuštiniai Troškiniai Kepsniai Apkepai Sriubos Kepiniai Rauginimas Marinavimas Mišrainės Košės Padažai Kita Įdaryti patiekalai Blynai
Daržovės žiemai » Daržovių atsargos žiemai Uogienės Kompotas Sūdymas Marinatai Sultys Košės Desertai Marinavimas Rauginimas Mišrainės Kita Padažai Troškiniai
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!