TOP meniu » Receptainė • Pieno, varškės patiekalų receptai • Ricotta sūris • Kiaušiniai • Sūris parmezano • Miltai • Svogūnai • Pomidorai • Kepsniai

Rikotos gnocchi pomidorų padaže

Jums reikės: apie 500 g. rikotos sūrio;
1 didelis kiaušinis;
1/2 puodelio smulkiai tarkuoto parmezano sūrio;
1/2 a.š. druskos;
3/4 - 1 puodelis miltų.

Pomidorų padažui: 2 š. alyvuogių aliejaus;
1 vidutinio dydžio svogūnas, susmulkintas;
4 česnako skiltelės, sutrintos;
1 skardinė konservuotų smulkintų pomidorų;
druskos, pipirų, baziliko ar petražolių.

Gaminimo eiga:
Išmaišyti rikotą, kiaušinį, parmezaną ir 3/4 puodelio miltų. Padėti 15 minučių šaltai.

Per tą laiką paruošti padažą: smulkintus svogūnus pakepinti įkaitintame aliejuje kelias minutes, sudėti česnaką ir dar minutę pakepti. Supilti pomidorus, užvirinti ir sumažinus ugnį troškinti apie 20 minučių. Gale troškinimo įberti prieskonius.

Išimtą iš šaldytuvo tešlą paminkyti, jei tešla per skysta, po šaukštą berti miltus (nedaryti kietos tešlos, bet tokią, kad būtų galima formuoti virtinukus).

Formuoti virtinukus ir mesti į vedantį vandenį, kai iškils pavirti 2 minutes ir išgriebti. Patiekti su karštu pomidorų padažu.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Pienas,varškė » Desertai • Desertai • Desertai • Kremai • Apkepai • Padažai • Kepiniai • Sriubos • Kita • Kepsniai • Blynai • Sumuštiniai • Mišrainės •