TOP meniu » Receptainė Pieno, varškės patiekalų receptai Ricotta sūris Kiaušiniai Sūris parmezano Miltai Svogūnai Pomidorai Kepsniai
Jums reikės: apie 500 g. rikotos sūrio;
1 didelis kiaušinis;
1/2 puodelio smulkiai tarkuoto parmezano sūrio;
1/2 a.š. druskos;
3/4 - 1 puodelis miltų.
Pomidorų padažui: 2 š. alyvuogių aliejaus;
1 vidutinio dydžio svogūnas, susmulkintas;
4 česnako skiltelės, sutrintos;
1 skardinė konservuotų smulkintų pomidorų;
druskos, pipirų, baziliko ar petražolių.
Gaminimo eiga:
Išmaišyti rikotą, kiaušinį, parmezaną ir 3/4 puodelio miltų. Padėti 15 minučių šaltai.
Per tą laiką paruošti padažą: smulkintus svogūnus pakepinti įkaitintame aliejuje kelias minutes, sudėti česnaką ir dar minutę pakepti. Supilti pomidorus, užvirinti ir sumažinus ugnį troškinti apie 20 minučių. Gale troškinimo įberti prieskonius.
Išimtą iš šaldytuvo tešlą paminkyti, jei tešla per skysta, po šaukštą berti miltus (nedaryti kietos tešlos, bet tokią, kad būtų galima formuoti virtinukus).
Formuoti virtinukus ir mesti į vedantį vandenį, kai iškils pavirti 2 minutes ir išgriebti. Patiekti su karštu pomidorų padažu.
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Pienas,varškė » Tortai Desertai Desertai Desertai Kremai Apkepai Padažai Kepiniai Sriubos Kita Kepsniai Blynai Sumuštiniai Mišrainės
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!