TOP meniu » Receptainė • Daržovės žiemai • Daržovių patiekalų receptai • Rūgštynės

Rūgštynių tyrė

Jums reikės: 1 kg rūgštynių (Rūgštynės),
20-30 g druskos.

Gaminimo eiga:
Paruoštas rūgštynes sumalti mėsmale, pasūdyti ir ant silpnos ugnies kaitinti 5-10 min.
Karštą tyrę supilstyti į butelius, kaitinti 90 C temperatūroje 15-20 min., po to sandariai uždaryti.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Daržovės » Įdarai balandėliams • Sriubos • Sultys • Paštetas • Virtiniai • Kepiniai • Desertai • Sumuštiniai • Troškiniai • Kepsniai • Apkepai • Sriubos • Kepiniai • Rauginimas • Marinavimas • Mišrainės • Košės • Padažai • Kita • Įdaryti patiekalai • Blynai •

    Daržovės žiemai » Daržovių atsargos žiemai • Uogienės • Kompotas • Sūdymas • Marinatai • Sultys • Košės • Desertai • Marinavimas • Rauginimas • Mišrainės • Kita • Padažai • Troškiniai •