TOP meniu » Receptainė • Daržovės žiemai • Daržovių patiekalų receptai • Paprika • Actas • Marinavimas

Saldžiosios paprikos su svogūnais

Jums reikės: 26 didelių įvairių spalvų saldžiųjų paprikų.
9 didelių svogūnų,
750ml. acto,
500g.cukraus,
šaukštas druskos,
pora šaukštelių garstyčių grūdelių.

Gaminimo eiga:
Paruoštas paprikas supjaustome šiaudeliais. Svogūnus griežinėliais.
Sudedame į puodą ir sumaišome kartu su svogūnais.
Į kitą puodą supylti actą, cukrų, druską, garstyčias, ir virti ant silpnos ugnies kol ištirps cukrus.

Tuomet supilti daržoves, ir pavirti ~20min. Karštus sudėti į stiklainius ir uždaryti. Stiklainius reikėtų pakaitinti ~10-15 min.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Daržovės » Įdarai balandėliams • Sriubos • Sultys • Paštetas • Virtiniai • Kepiniai • Desertai • Sumuštiniai • Troškiniai • Kepsniai • Apkepai • Sriubos • Kepiniai • Rauginimas • Marinavimas • Mišrainės • Košės • Padažai • Kita • Įdaryti patiekalai • Blynai •

    Daržovės žiemai » Daržovių atsargos žiemai • Uogienės • Kompotas • Sūdymas • Marinatai • Sultys • Košės • Desertai • Marinavimas • Rauginimas • Mišrainės • Kita • Padažai • Troškiniai •