TOP meniu » Receptainė • Daržovių patiekalų receptai • Aliejus • Grietinė • Medus • Actas • Aguonos • Citrinos sultys • Salotos • Šilauogės • Sūris (pelėsinis) • Mišrainės

Salotos su šilauogėmis ir gorgonzolos sūriu

Jums reikės: 0,25 stiklinės saulėgrąžų aliejaus,
3 šaukštai grietinės,
2 šaukštai medaus,
1 šaukštas acto,
1 šaukštas aguonų,
1 arbatinis šaukštelis citrinos sulčių,
0,5 arbatinio druskos,
truputis juodųjų pipirų,
8 stiklinės įvairių šviežių traškiųjų salotų (pvz. bibbo, endivijos, radichio, aisbergo),
1 stiklinė šviežių šilauogių,
0,5 stiklinės susmulkinto Gorgonzolos sūrio.
[nors aišku gamima pakeisti ir kitu pelėsiniu sūriu, bet tuomet keisis automatiškai ir salotų skonis).

Gaminimo eiga:
Aliejų, grietinę, medų, actą, aguonas, citrinos sultis ir pipirus sudėti į mikserį ir gerai išmaišyti.

Gautu užpilu išmaišyti salotinų mišinį. Užberti šilauogėmis ir smulkintu Gorgonzolos sūriu.

[Pasidalino: wera]

Grįžti atgal | Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Daržovės » Įdarai balandėliams • Sriubos • Sultys • Paštetas • Virtiniai • Kepiniai • Desertai • Sumuštiniai • Troškiniai • Kepsniai • Apkepai • Sriubos • Kepiniai • Rauginimas • Marinavimas • Mišrainės • Košės • Padažai • Kita • Įdaryti patiekalai • Blynai •

    Daržovės žiemai » Daržovių atsargos žiemai • Uogienės • Kompotas • Sūdymas • Marinatai • Sultys • Košės • Desertai • Marinavimas • Rauginimas • Mišrainės • Kita • Padažai • Troškiniai •

    Grįžti atgal