TOP meniu » Receptainė Daržovių patiekalų receptai Aliejus Grietinė Medus Actas Aguonos Citrinos sultys Salotos Šilauogės Sūris (pelėsinis) Mišrainės
Jums reikės: 0,25 stiklinės saulėgrąžų aliejaus,
3 šaukštai grietinės,
2 šaukštai medaus,
1 šaukštas acto,
1 šaukštas aguonų,
1 arbatinis šaukštelis citrinos sulčių,
0,5 arbatinio druskos,
truputis juodųjų pipirų,
8 stiklinės įvairių šviežių traškiųjų salotų (pvz. bibbo, endivijos, radichio, aisbergo),
1 stiklinė šviežių šilauogių,
0,5 stiklinės susmulkinto Gorgonzolos sūrio.
[nors aišku gamima pakeisti ir kitu pelėsiniu sūriu, bet tuomet keisis automatiškai ir salotų skonis).
Gaminimo eiga:
Aliejų, grietinę, medų, actą, aguonas, citrinos sultis ir pipirus sudėti į mikserį ir gerai išmaišyti.
Gautu užpilu išmaišyti salotinų mišinį. Užberti šilauogėmis ir smulkintu Gorgonzolos sūriu.
[Pasidalino: wera]
Grįžti atgal | Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Daržovės » Įdarai balandėliams Sriubos Sultys Paštetas Virtiniai Kepiniai Desertai Sumuštiniai Troškiniai Kepsniai Apkepai Sriubos Kepiniai Rauginimas Marinavimas Mišrainės Košės Padažai Kita Įdaryti patiekalai Blynai
Daržovės žiemai » Daržovių atsargos žiemai Uogienės Kompotas Sūdymas Marinatai Sultys Košės Desertai Marinavimas Rauginimas Mišrainės Kita Padažai Troškiniai
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!