TOP meniu » Receptainė Uogos, vaisiai žiemai Uogų, vaisių patiekalų receptai Šaltalankiai Uogienės
Jums reikės: Šaltalankių uogų 1 kg,
Cukraus, 1.5 kg,
Vandens, 600 ml.
Gaminimo eiga:
Uogos turi būti sveikos ir prinokusios, geriausiai rinkti uogas po šalnų arba išlaikytos šaldytuvuose 12 dieną.
Uogas nuplauti, 5 min. blanširuoti verdančiame vandenyje. Kai vanduo nuvarvės, supilti į dubenį su verdančiu paruoštu cukraus sirupu. Pavirti ~10 min. Uogienę sukrėsti karštą į švarius stiklainius, užsukti sterilizuotais dangteliais ir apverstus atvėsinti.
Šaltalankio uogų nepatartina vartoti sergant cholecistitu, esant padidėjusiam skrandžio sulčių rūgštingumui.
Grįžti atgal | Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Uogos, vaisiai » Gaminame girą Pyragai Įvairūs kiti gėrimai Mišrainės Sumuštiniai Kremai Blynai Sriubos Kepiniai Desertai Padažai Kompotas Sultys Uogienės Kita
Uogos, vaisiai žiemai » Kompotas Rauginimas Desertai Mišrainės Kompotas Kita Marinavimas Košės Sultys Padažai Uogienės
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!