TOP meniu » Receptainė • Daržovių patiekalų receptai • Burokėliai • Burokėliai • Kiaušiniai • Kefyras • Agurkai • Sriubos

Šaltibarščiai su marinuotais burokėliais

Jums reikės: ~250 g marinuotų burokėlių,
~250 g kefyro,
2 kiaušinių,
1 nedidelio agurko,
pagal skonį svogūnų laiškų.

Gaminimo eiga:
Pirmiausiai išsiverdame kiaušinius bei aišku užsikaičiame bulves, juk kokie šaltibarščiai be karštų garuojančių bulvių.

Kol verda bulvės, smulkiai susipjaustome agurkus, svogūnų laiškus ir virtus kiaušinius, viską dedame į puodą, pilame kefyrą bei įdedame marinuotų burokėlių kartu su skystimu bei gerai išmaišome.

Per tą laiką bulvės jau turėtų būti kaip ir išvirę, nupilame nuo bulvių skystį bei jį supilame į mūsų ruošiamus šaltibarščius ir viskas mūsų šaltibarščiai paruošti, aišku skonį pasireguliuojate pagal save, jei trūksta įsidedate druskos arba papildomai burokėlių ir pan. Pilamės į lėkštes ir skanaujame ;)

[Pasidalino: Laima]

M ū s ų  ž o d i s: Puikus šaltibarščių variantas skubantiems, ypač jei rudenį marinuotų burokėlių pasidarėte patys.. mums buvo skanu

Taisyti - Papildyti

Skanaus ;)
Šaltibarščiai su marinuotais burokėliais

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Daržovės » Įdarai balandėliams • Sriubos • Sultys • Paštetas • Virtiniai • Kepiniai • Desertai • Sumuštiniai • Troškiniai • Kepsniai • Apkepai • Sriubos • Kepiniai • Rauginimas • Marinavimas • Mišrainės • Košės • Padažai • Kita • Įdaryti patiekalai • Blynai •

    Daržovės žiemai » Uogienės • Kompotas • Sūdymas • Marinatai • Sultys • Košės • Desertai • Marinavimas • Rauginimas • Mišrainės • Kita • Padažai • Troškiniai •