TOP meniu » Receptainė Uogos, vaisiai žiemai Uogų, vaisių patiekalų receptai Bruknės Kriaušės Miltai Uogienės
Jums reikės: Bruknių,
Kriaušių,
Ruginių miltų,
Vandens (tešlai).
Gaminimo eiga:
Perrinktas bruknes ir kriaušes nuplauti. Kriaušes nulupti, perpjauti į 4 dalis, išpjauti sėklas ir kotelius. Bruknes ir kriaušes sluoksniais dėti į kepimo indą, kol šis pridedamas beveik pilnas, paliekant nuo viršaus 10 - 15 cm tarpą. Viršutinis sluoksnis turi būti bruknių.
Iš ruginių miltų suminkyti tešlą tokio kietumo kaip duonai, ją uždėti ant bruknių, kad uždengtų vidų paviršių. Paruoštą indą kišti į karštą krosnį ir palikti, kol krosnis atvės (per naktį). Sukietėjusią tešlą nuimti, o indą aprišti kelių sluoksnių drobele ir padėti šaltoje patalpoje.
Grįžti atgal | Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Uogos, vaisiai » Gaminame girą Pyragai Įvairūs kiti gėrimai Mišrainės Sumuštiniai Kremai Blynai Sriubos Kepiniai Desertai Padažai Kompotas Sultys Uogienės Kita
Uogos, vaisiai žiemai » Kompotas Rauginimas Desertai Mišrainės Kompotas Kita Marinavimas Košės Sultys Padažai Uogienės
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!