TOP meniu » Receptainė Pieno, varškės patiekalų receptai Alus Kiaušiniai Varškės sūris Sriubos
Jums reikės: Pusė litro šviesaus alaus,
2 kiaušiniai,
2 šaukštai cukraus,
šaukštas grietinės,
lazdelė cinamono,
2 gvazdikėliai,
balto (varškės) lietuviško sūrio,
juodos duonos,
truputis druskos.
Gaminimo eiga:
Alų užvirinti su cinamonu ir gvazdikėliais, truputį pavirti ir palikti uždengtą, kad prisitrauktų prieskonių aromato. Atskirti kiaušinių trynius ir juos išplakti su cukrumi iki baltumo, įdėti grietinę ir išmaišyti. Po truputį, nuolat maišant, plona srovele supilti samtį karšto alaus, tuomet viską iš dubenėlio supilti į alų, nesiliaujant maišyti.
Pakaitinti, kol truputį sutirštės, bet jokiu būdu neužvirinti, antraip sriubą gali sutraukti. Į lėkštę įdėti mažais kubeliais pjaustyto balto sūrio, užpilti sriubos, iš viršaus papuošti svieste kepintos juodos duonos kubeliais
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Pienas, varškė » Tortai Desertai Desertai Desertai Kremai Apkepai Padažai Kepiniai Sriubos Kita Kepsniai Blynai Sumuštiniai Mišrainės
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!