TOP meniu » Receptainė • Miltų patiekalų receptai • Miltai • Kokoso drožlės • Kepimo milteliai • Sviestas • Kondensuotas pienas • Kiaušiniai • Šilauogės • Kepiniai

Šilauogių ir Kokoso Tarta

Jums reikės: 1 stiklinė miltų,
1 (įdarui) + 0,33 (tešlai) stiklinės kokoso drožlių,
0,25 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių,
apie 0,5 stiklinės sviesto,
1 skardinė kondensuoto pieno,
2 kiaušiniai (lengvai išplakti),
2 stiklinės šviežių šilauogių.

Gaminimo eiga:
Masės paruošimas: 0,33 stiklinės kokoso drožlių, miltus ir kepimo miltelius suberti į dubenį. Kuriam laikui atstatyti į šalį. Mikserio ar trintuvės pagalba ištrinti sviestą kol sušoks į mažus gumulėlius. Įpylus 2 šaukštus vandens kartu išmaišyti ištrintą sviestą ir miltų mišinį. Suminkyti tešlą. Suvynioti į kepimo foliją ir 30-iai minučių įdėti į šaldytuvą. Pakaitinti orkaitę iki 200 C. Atšaldytą masę padalinti į 6 lygias dalis. Ant lygaus, miltais pabarstyto paviršiaus, iškočioti 6 apvalius blynus. Sudėti į apvalias tartos formeles ir pabadyti dugną šakute. Kepti 10 minučių. Iškeptus atšaldyti.

Įdaro ruošimas: Dubenėlyje išmaišyti kondensuotą pieną, lengvai išplaktus kiaušinius ir likusią stiklinę kokosinių drožlių. Atsargiai įmaišyti į masę šilauoges.

Šaukšteliu įdėti apie 0,33 stiklinės įdaro į kiekvieną iškeptą tartą. Kepti orkaitėje sekančias 25 minutes tokioje pat temperatūroje kol įdaras sutvirtės. Pabarstyti kokoso drožlėmis.

[Pasidalino: wera]

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Miltai » Įdarai balandėliams • Sausainiai • Keksai • Apkepai • Kepiniai • Kita • Desertai • Apkepai • Blynai • Virtiniai • Kepiniai • Pica • Blynai •