TOP meniu » Receptainė Miltų patiekalų receptai Kiaušiniai Miltai Pienas Migdolai Varškė Apelsinai Šilauogės Varškės sūreliai Blynai
Jums reikės: 4 kiaušiniai,
1 stiklinė miltų,
1 stiklinė pieno,
1 šaukštas cukraus,
0,25 arbatinio šaukštelio migdolų esencijos,
pjaustytų paskrudintų migdolų.
Įdarui reikės: 1 pakelis varškės sūrelio,
2 kiaušinio tryniai,
3 šaukštai cukraus,
1 arbatinis šaukštelis sutarkuotos apelsinų žievelės,
0,5 stiklinės pjaustytų paskrudintų migdolų.
Sirupui reikės: 0,5 stiklinės cukraus,
2 šaukštai kukurūzų miltų,
0,66 stiklinės apelsinų sulčių,
4 stiklinės šviežių arba šaldytų šilauogių.
Gaminimo eiga:
Pasiruošiame įdarą: varškės sūrelį, trynius, cukrų ir apelsino žievelę sudėti į mikserį ir gerai išmaišyti. Suberti migdolus ir dar kartą gerai išmaišyti. Paruoštą įdarą kuriam laikui padėti į šalį.
Sirupo paruošimo būdas: Į puodą sudėti cukrų ir kukurūzų miltus. Įmaišyti apelsinų sultis ir šilauoges. Užvirinti ir virti ant vidutinės liepsnos nuolat maišant, iki sirupas sutirštės ir pasidarys permatomas (apie 1 min.)
Blynų paruošimo būdas: kiaušinius, miltus, pieną, cukrų ir migdolų esenciją sudėti į mikserį. Maišyti kol susidarys vienalytė masė. Blynus kepti keptuvėje, per visą keptuvę.
Ant kiekvieno blyno uždėti po 2 šaukštus įdaro, susukti ir visus kepti orkaitėje 150 C apie 15 minučių. Užpilti sirupo, pabarstyti pjaustytais ir paskrudintais migdolais.
[Pasidalino: wera]
Grįžti atgal | Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Miltai » Pyragai Įdarai balandėliams Sausainiai Keksai Apkepai Kepiniai Kita Desertai Apkepai Blynai Virtiniai Kepiniai Pica Blynai
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!