TOP meniu » Receptainė • Miltų patiekalų receptai • Kiaušiniai • Miltai • Pienas • Migdolai • Varškė • Apelsinai • Šilauogės • Varškės sūreliai • Blynai

Šilauogių ir migdolų blynai

Jums reikės: 4 kiaušiniai,
1 stiklinė miltų,
1 stiklinė pieno,
1 šaukštas cukraus,
0,25 arbatinio šaukštelio migdolų esencijos,
pjaustytų paskrudintų migdolų.

Įdarui reikės: 1 pakelis varškės sūrelio,
2 kiaušinio tryniai,
3 šaukštai cukraus,
1 arbatinis šaukštelis sutarkuotos apelsinų žievelės,
0,5 stiklinės pjaustytų paskrudintų migdolų.

Sirupui reikės: 0,5 stiklinės cukraus,
2 šaukštai kukurūzų miltų,
0,66 stiklinės apelsinų sulčių,
4 stiklinės šviežių arba šaldytų šilauogių.

Gaminimo eiga:
Pasiruošiame įdarą: varškės sūrelį, trynius, cukrų ir apelsino žievelę sudėti į mikserį ir gerai išmaišyti. Suberti migdolus ir dar kartą gerai išmaišyti. Paruoštą įdarą kuriam laikui padėti į šalį.

Sirupo paruošimo būdas: Į puodą sudėti cukrų ir kukurūzų miltus. Įmaišyti apelsinų sultis ir šilauoges. Užvirinti ir virti ant vidutinės liepsnos nuolat maišant, iki sirupas sutirštės ir pasidarys permatomas (apie 1 min.)

Blynų paruošimo būdas: kiaušinius, miltus, pieną, cukrų ir migdolų esenciją sudėti į mikserį. Maišyti kol susidarys vienalytė masė. Blynus kepti keptuvėje, per visą keptuvę.

Ant kiekvieno blyno uždėti po 2 šaukštus įdaro, susukti ir visus kepti orkaitėje 150 C apie 15 minučių. Užpilti sirupo, pabarstyti pjaustytais ir paskrudintais migdolais.

[Pasidalino: wera]

Grįžti atgal | Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Miltai » Pyragai • Įdarai balandėliams • Sausainiai • Keksai • Apkepai • Kepiniai • Kita • Desertai • Apkepai • Blynai • Virtiniai • Kepiniai • Pica • Blynai •

    Grįžti atgal