TOP meniu » Receptainė • Uogų, vaisių patiekalų receptai • Šilauogės • Cinamonas • Padažai

Šilauogių užpilas su prieskoniais

Jums reikės: 2 stiklinės šviežių šilauogių,
3 šaukštai cukraus,
1,5 arbatinio šaukštelio kukurūzų miltų,
1 arbatinis šaukštelis malto cinamono,
truputėlis muskato,
0,33 stiklinės vandens.

Gaminimo eiga:
Nedideliame puode išmaišyti pusę šilauogių porcijos, cukrų, kukurūzų miltus, cinamoną ir vandenį. Viską užvirinti ir pavirti 1 minutę. Likusias šilauoges bei muskatą įmaišyti į gautą sirupą bei atšaldyti.

Idealiai tinka su vafliniais blynais, vaniliniais ledais.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Uogos, vaisiai » Mišrainės • Sumuštiniai • Kremai • Blynai • Sriubos • Kepiniai • Desertai • Padažai • Kompotas • Sultys • Uogienės • Kita •

    Uogos, vaisiai žiemai » Kompotas • Rauginimas • Desertai • Mišrainės • Kompotas • Kita • Marinavimas • Košės • Sultys • Padažai • Uogienės •