TOP meniu » Receptainė • Silkės patiekalų receptai • Silkė • Kiaušiniai • Miltai • Pienas • Žirniai • Svogūnai • Blynai

Silkės lietiniai

Jums reikės: 4 kiaušiniai,
500 g miltų,
pieno ~ 5 stiklinės (arba tiek kiek reikia skystokai tešlai, vertėtų nepamiršti kuo tešla bus skystesnė, tuo lietiniai išeis plonesni, tačiau jei bus visai skysta - nepavyks iškepti),
druskos.

Įdarui: 2 virti kiaušiniai,
500 g silkės filė,
2 svogūnai,
10 šaukštų konservuotų žaliųjų žirnelių,
aliejaus.

Gaminimo eiga:
Iš miltų, kiaušinių, pieno ir druskos paruošti tešlą ir iškepti plonus lietinukus.

Pasiruošiame įdarą: svogųną smulkiai supjaustyti ir pakepti ant aliejaus. Silkę ir kiaušinius supjaustyti ir sumaišyti su svogūnais.

Paruoštą įdarą dėti ant blynelių, suvynioti ir paskrudinti ant aliejaus. Tada blynelius dėti į lėkšte, papuošti žirneliais. Žinoma galite pridėti pagal skonį, dar ir kitokių daržovių.

Grįžti atgal | Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Silkė » Blynai • Įdaryti patiekalai • Sumuštiniai • Troškiniai • Apkepai • Marinavimas • Kepsniai • Paštetas • Kita • Mišrainės •

    Grįžti atgal