TOP meniu » Receptainė Miltų patiekalų receptai Kiaušiniai Miltai Medus Aliejus Aguonos Desertai
Jums reikės: 4 kiaušiniai,
miltų,
4 šaukštai medaus,
3 šaukštai cukraus,
3 šaukštai aguonų,
0,5 litro aliejaus (kepimui).
Gaminimo eiga:
Iš kiaušinių ir miltų gerai išminkome tešlą. Ją išmušame. Plonai iškočiojame (miltų ant lentos neberiame, o ją ištepame aliejumi, kad tešla nepriliptų). Supjaustome keturkampiais, maždaug 3 4 centimetrų ilgio gabalėliais. Verdame riebaluose, kol pasidarys gelsvi.
Tada iš likusių produktų padarome sirupą, kuriuo lipdysime iškeptus gabalėlius (pirmiausia pakaitiname medų, tada dedame cukrų ir aguonas ir dar šiek tiek paviriname). Galiausiai formuojame skruzdėlyną dėdami paplotėlius apvalioje lėkštėje ratu vis aplašinant sirupu.
[Pasidalino: Jolka]
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Miltai » Pyragai Įdarai balandėliams Sausainiai Keksai Apkepai Kepiniai Kita Desertai Apkepai Blynai Virtiniai Kepiniai Pica Blynai
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!