TOP meniu » Receptainė • Uogos, vaisiai žiemai • Uogų, vaisių patiekalų receptai • Kriaušės • Citrina • Uogienės

Sluoksniuota kriaušių uogienė

Jums reikės: 1 kg kriaušių,
1,2 kg cukraus,
2 mažos citrinos.

Gaminimo eiga:
Nulupti ir perpjauti kriauses ir supjaustyti plonomis riekėmis. Be emalio indą deti cukraus sluoksnį, nedideli sluoksni kriaušių, isspausti citrinos sulčių. Vėlgi, cukraus, kriaušių, citrinų sultys ir tt.. paskutinis sluoksnis - cukraus. Uždenkite dangčiu ir palikite kambario temperatūroje parą.

Kitą dieną atsiras sirupas ir tada nupilti sirupa bei ji uzvirti, tik kai atsiras putele, ja reikia nugriebti, sirupui uzvirus sudeti kriauses ir virti ant vid. karstumo ugnies kol mase igaus tirstumo. Tada sudeti i stiklainiukus.

[Pasidalino: Lina]

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Uogos, vaisiai » Mišrainės • Sumuštiniai • Kremai • Blynai • Sriubos • Kepiniai • Desertai • Padažai • Kompotas • Sultys • Uogienės • Kita •

    Uogos, vaisiai žiemai » Kompotas • Rauginimas • Desertai • Mišrainės • Kompotas • Kita • Marinavimas • Košės • Sultys • Padažai • Uogienės •