TOP meniu » Receptainė • Grybų patiekalų receptai • Sluoksniuota tešla • Grybai • Svogūnai • Miltai • Kiaušiniai • Sviestas • Margarinas • Kepiniai

Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su grybais

Jums reikės: 0,5 l sūdytų grybų,
3 svogūnai,
druska (jei reikia),
malti juodieji pipirai,
1 trynys pyragėliams patepti,
3 stiklinės miltų,
1 kiaušinis,
3/4 stiklinės parūgštinto vandens,
100 g sviesto,
250 g margarino,
(arba pirktinės sliuoksniuotos tešlos).

Gaminimo eiga:
Iš tešlai skirtų produktų paruošiame sluoksniuotą tešlą ir 2 val. ją palaikome šaltai. Tada iškočiojame 5 mm storio tešlos lakštą ir supjaustome ją stačiakampiais gabalėliais (18x13 cm).

Įdarui svogūnus supjaustome kubeliais ir pakepame su margarinu. Sudedame mėsmale sumaltus išmirkytus grybus, paskaniname prieskoniais ir 10 min pakepame.

Į tešlos gabalėlių vidurį dedame po šaukštą grybų įdaro ir užlankstome kraštus. Pyragėlių viršų patepame kiaušinio tryniu.

Kepame 200 C temperatūros orkaitėje, kol pyragėliai gražiai pagelsta.

Grįžti atgal | Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Grybai » Įdaryti patiekalai • Apkepai • Blynai • Kepiniai • Kepsniai • Košės • Mišrainės • Padažai • Pica • Troškiniai • Virtiniai • Sriubos • Kita • Paštetas • Sumuštiniai •

    Grybai žiemai » Sūdymas • Troškiniai • Kita • Marinatai • Mišrainės •

    Grįžti atgal