TOP meniu » Receptainė Grybų patiekalų receptai Sluoksniuota tešla Grybai Svogūnai Miltai Kiaušiniai Sviestas Margarinas Kepiniai
Jums reikės: 0,5 l sūdytų grybų,
3 svogūnai,
druska (jei reikia),
malti juodieji pipirai,
1 trynys pyragėliams patepti,
3 stiklinės miltų,
1 kiaušinis,
3/4 stiklinės parūgštinto vandens,
100 g sviesto,
250 g margarino,
(arba pirktinės sliuoksniuotos tešlos).
Gaminimo eiga:
Iš tešlai skirtų produktų paruošiame sluoksniuotą tešlą ir 2 val. ją palaikome šaltai. Tada iškočiojame 5 mm storio tešlos lakštą ir supjaustome ją stačiakampiais gabalėliais (18x13 cm).
Įdarui svogūnus supjaustome kubeliais ir pakepame su margarinu. Sudedame mėsmale sumaltus išmirkytus grybus, paskaniname prieskoniais ir 10 min pakepame.
Į tešlos gabalėlių vidurį dedame po šaukštą grybų įdaro ir užlankstome kraštus. Pyragėlių viršų patepame kiaušinio tryniu.
Kepame 200 C temperatūros orkaitėje, kol pyragėliai gražiai pagelsta.
Grįžti atgal | Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Grybai » Įdaryti patiekalai Apkepai Blynai Kepiniai Kepsniai Košės Mišrainės Padažai Pica Troškiniai Virtiniai Sriubos Kita Paštetas Sumuštiniai
Grybai žiemai » Sūdymas Troškiniai Kita Marinatai Mišrainės
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!