TOP meniu » Receptainė Miltų patiekalų receptai Sluoksniuota tešla Vištiena Česnakas Svogūnai Sojų padažas Imbieras Kiaušiniai Džiuvėsėliai Sezamo sėklos Kepiniai
Jums reikės: 250 g sluoksniuotos bemielės tešlos,
400 g vištienos filė,
1 nedidelis svogūnas,
1 didelė česnako skiltelė, išspausta spaudykle,
2 v. š. saldaus čili padažo,
1/4 a. š. sezamų aliejaus,
1 v. š. sojos padažo,
1 a. š. kario,
1 a. š. druskos,
1/2 a. š. malto imbiero,
5 v. š. džiūvėsėlių,
sezamo sėklų,
maltų juodųjų pipirų,
2 kiaušiniai.
Gaminimo eiga:
Vištieną stambiai supjaustyti ir sudėti į blenderį. Supilti čili, sojos padažą, sezamų aliejų, suberti imbierą, druską ir pipirus. Malti, kol gausis vientisa masė. Sudėti į dubenį ir uždengti plėvele.
Svogūnus labai smulkiai supjaustyti ir apkepti šlakelyje aliejaus kartu su česnaku, kol suminkštės. Įmaišyti kario miltelius.
Į vištieną įmaišyti svogūnus, 1 kiaušinį ir džiūvėsėlius.
Įdaro volelius dėti ant tešlos lakštų ir susukti. Aptepti išplaktu kiaušiniu, pabarstyti sezamo sėklomis. Supjaustyti norimo dydžio gabalėliais.
Kepti iki 200 C įkaitintoje orkaitėje 20 - 25 minutes.
Grįžti atgal | Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Miltai » Pyragai Įdarai balandėliams Sausainiai Keksai Apkepai Kepiniai Kita Desertai Apkepai Blynai Virtiniai Kepiniai Pica Blynai
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!