TOP meniu » Receptainė • Miltų patiekalų receptai • Sluoksniuota tešla • Vištiena • Česnakas • Svogūnai • Sojų padažas • Imbieras • Kiaušiniai • Džiuvėsėliai • Sezamo sėklos • Kepiniai

Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su vištiena

Jums reikės: 250 g sluoksniuotos bemielės tešlos,
400 g vištienos filė,
1 nedidelis svogūnas,
1 didelė česnako skiltelė, išspausta spaudykle,
2 v. š. saldaus čili padažo,
1/4 a. š. sezamų aliejaus,
1 v. š. sojos padažo,
1 a. š. kario,
1 a. š. druskos,
1/2 a. š. malto imbiero,
5 v. š. džiūvėsėlių,
sezamo sėklų,
maltų juodųjų pipirų,
2 kiaušiniai.

Gaminimo eiga:
Vištieną stambiai supjaustyti ir sudėti į blenderį. Supilti čili, sojos padažą, sezamų aliejų, suberti imbierą, druską ir pipirus. Malti, kol gausis vientisa masė. Sudėti į dubenį ir uždengti plėvele.

Svogūnus labai smulkiai supjaustyti ir apkepti šlakelyje aliejaus kartu su česnaku, kol suminkštės. Įmaišyti kario miltelius.

Į vištieną įmaišyti svogūnus, 1 kiaušinį ir džiūvėsėlius.
Įdaro volelius dėti ant tešlos lakštų ir susukti. Aptepti išplaktu kiaušiniu, pabarstyti sezamo sėklomis. Supjaustyti norimo dydžio gabalėliais.

Kepti iki 200 C įkaitintoje orkaitėje 20 - 25 minutes.

Grįžti atgal | Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Miltai » Pyragai • Įdarai balandėliams • Sausainiai • Keksai • Apkepai • Kepiniai • Kita • Desertai • Apkepai • Blynai • Virtiniai • Kepiniai • Pica • Blynai •

    Grįžti atgal