TOP meniu » Receptainė Grybų patiekalų receptai Grybai Pievagrybiai Bulvės Kiaušiniai Svogūnai Morkos Fermentinis sūris Majonezas Mišrainės
Jums reikės: šviežių pievagrybių, (arba kitokių virtų grybų),
virtų bulvių,
kiaušinių,
svogūnų,
morkų,
kieto sūrio,
česnako,
majonezo.
Gaminimo eiga:
Šias salotas sudaro 6 įvairūs sluoksniai, tačiau juos galite keisti savo nuožiūra. Tarp kiekvieno salotų sluoksnio turi būti sluoksnis majonezo. Pagamintos salotos turėtų kelias valandas pastovėti, kad gerai susigertų majonezas.
Majonezą sumaišykite su česnaku.
Pirmas sluoksnis - smulkiai supjaustyti ir augaliniame aliejuje apkepti grybai, aptepti majonezu su česnaku.
Antras sluoksnis - virtos bulvės, majonezas.
Trečias sluoksnis - augaliniame aliejuje apkepti svogūnai, majonezas.
Ketvirtas sluoksnis - sutarkuotos ir augaliniame aliejuje apkeptos morkos, majonezas.
Penktas sluoksnis - tarkuotas sūris, majonezas.
Šeštas sluoksnis - kiaušiniai.
Grįžti atgal | Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Grybai » Įdaryti patiekalai Apkepai Blynai Kepiniai Kepsniai Košės Mišrainės Padažai Pica Troškiniai Virtiniai Sriubos Kita Paštetas Sumuštiniai
Grybai žiemai » Sūdymas Troškiniai Kita Marinatai Mišrainės
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!