TOP meniu » Receptainė • Uogos, vaisiai žiemai • Uogų, vaisių patiekalų receptai • Slyvos • Svogūnai • Česnakas • Actas • Padažai

Slyvų ir svogūnų pagardas

Jums reikės: 1,3 kg slyvų,
600 g svogūnų,
350 g cukraus,
skiltelė česnako,
100 g acto,
druskos, maltų juodųjų pipirų.

Gaminimo eiga:
Supjaustykite pusžiedžiais svogūnus ir skiltelę česnako, sudėkite į gilų puodą, supilkite actą ir pastatykite ant mažos ugnies 5-7 minutėms. Paskui sudėkite slyvas (be kauliukų), suberkite cukrų, pagardinkite druska bei pipirais ir virkite ant silpnos ugnies 25-30 minučių.

Leiskite truputį atvėsti, tada supilkite į stiklainius ir užsukite dangteliais. Šis pagardas puikiai tinka prie mėsos ir daržovių patiekalų.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Uogos, vaisiai » Mišrainės • Sumuštiniai • Kremai • Blynai • Sriubos • Kepiniai • Desertai • Padažai • Kompotas • Sultys • Uogienės • Kita •

    Uogos, vaisiai žiemai » Kompotas • Rauginimas • Desertai • Mišrainės • Kompotas • Kita • Marinavimas • Košės • Sultys • Padažai • Uogienės •