TOP meniu » Receptainė Uogos, vaisiai žiemai Uogų, vaisių patiekalų receptai Slyvos Svogūnai Česnakas Actas Padažai
Jums reikės: 1,3 kg slyvų,
600 g svogūnų,
350 g cukraus,
skiltelė česnako,
100 g acto,
druskos, maltų juodųjų pipirų.
Gaminimo eiga:
Supjaustykite pusžiedžiais svogūnus ir skiltelę česnako, sudėkite į gilų puodą, supilkite actą ir pastatykite ant mažos ugnies 5-7 minutėms. Paskui sudėkite slyvas (be kauliukų), suberkite cukrų, pagardinkite druska bei pipirais ir virkite ant silpnos ugnies 25-30 minučių.
Leiskite truputį atvėsti, tada supilkite į stiklainius ir užsukite dangteliais. Šis pagardas puikiai tinka prie mėsos ir daržovių patiekalų.
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Uogos, vaisiai » Gaminame girą Pyragai Įvairūs kiti gėrimai Mišrainės Sumuštiniai Kremai Blynai Sriubos Kepiniai Desertai Padažai Kompotas Sultys Uogienės Kita
Uogos, vaisiai žiemai » Kompotas Rauginimas Desertai Mišrainės Kompotas Kita Marinavimas Košės Sultys Padažai Uogienės
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!