TOP meniu » Receptainė Uogos, vaisiai žiemai Uogų, vaisių patiekalų receptai Spanguolės Svogūnai Actas Salieras Cinamonas Padažai
Jums reikės: 1,5 kg spanguolių,
0,5 l smulkiai pjaustytų svogūnų,
1 kg cukraus,
0,5 l 9 proc. acto,
po šaukštą malto cinamono,
maltų kvapiųjų pipirų,
trintos saliero šaknies,
šaukštelis maltų juodųjų pipirų.
Gaminimo eiga:
Į puodą su vandeniu suberiamos spanguolės, svogūnai. Uždengus 10 min. paverdama. Masė pertrinama per sietelį. Po to sudedami visi priedai ir dar verdama 15-20 min. neuždengtame inde maišant, kol masė sutirštės.
Nukėlus nuo ugnies, padažas išpilstomas į indus ir sterilizuojamas verdančiame vandenyje (5 min.). Sandariai uždaroma. Tinka patiekti prie mėsos, ypač laukienos.
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Uogos, vaisiai » Gaminame girą Pyragai Įvairūs kiti gėrimai Mišrainės Sumuštiniai Kremai Blynai Sriubos Kepiniai Desertai Padažai Kompotas Sultys Uogienės Kita
Uogos, vaisiai žiemai » Kompotas Rauginimas Desertai Mišrainės Kompotas Kita Marinavimas Košės Sultys Padažai Uogienės
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!