TOP meniu » Receptainė • Uogos, vaisiai žiemai • Uogų, vaisių patiekalų receptai • Spanguolės • Svogūnai • Actas • Salieras • Cinamonas • Padažai

Spanguolių padažas prie mėsos

Jums reikės: 1,5 kg spanguolių,
0,5 l smulkiai pjaustytų svogūnų,
1 kg cukraus,
0,5 l 9 proc. acto,
po šaukštą malto cinamono,
maltų kvapiųjų pipirų,
trintos saliero šaknies,
šaukštelis maltų juodųjų pipirų.

Gaminimo eiga:
Į puodą su vandeniu suberiamos spanguolės, svogūnai. Uždengus 10 min. paverdama. Masė pertrinama per sietelį. Po to sudedami visi priedai ir dar verdama 15-20 min. neuždengtame inde maišant, kol masė sutirštės.

Nukėlus nuo ugnies, padažas išpilstomas į indus ir sterilizuojamas verdančiame vandenyje (5 min.). Sandariai uždaroma. Tinka patiekti prie mėsos, ypač laukienos.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Uogos, vaisiai » Mišrainės • Sumuštiniai • Kremai • Blynai • Sriubos • Kepiniai • Desertai • Padažai • Kompotas • Sultys • Uogienės • Kita •

    Uogos, vaisiai žiemai » Kompotas • Rauginimas • Desertai • Mišrainės • Kompotas • Kita • Marinavimas • Košės • Sultys • Padažai • Uogienės •