TOP meniu » Receptainė • Uogos, vaisiai žiemai • Uogų, vaisių patiekalų receptai • Spanguolės • Konjakas • Cinamonas • Uogienės

Spanguolių uogienė su konjaku

Jums reikės: 1 kg spanguolių,
400 ml vandens,
1 cinamono lazdelė,
800 g „Dansukker“ uogienių cukraus,
100 ml konjako

Gaminimo eiga:
Nuplaukite uogas. Į verdantį vandenį suberkite uogas su cinamono lazdele ir uogienių cukrų. Virkite 5 minutes. Nugriebkite putas. Puodą nukelkite nuo viryklės ir supilkite konjaką. Maišykite kol masė atšals, kitaip uogos sulips. Išpilstykite į šiltus, gerai išplautus stiklainius. Uždarykite.

Tinka prie žvėrienos, vištienos ir jautienos kepsnių.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Uogos, vaisiai » Mišrainės • Sumuštiniai • Kremai • Blynai • Sriubos • Kepiniai • Desertai • Padažai • Kompotas • Sultys • Uogienės • Kita •

    Uogos, vaisiai žiemai » Kompotas • Rauginimas • Desertai • Mišrainės • Kompotas • Kita • Marinavimas • Košės • Sultys • Padažai • Uogienės •