TOP meniu » Receptainė Daržovių patiekalų receptai Morkos Šparaginės pupelės Krakmolas Troškiniai
Jums reikės: 600 g šparaginių pupelių;
300 g morkų;
daržinių dašių;
1 šaukštelis prieskoninės druskos;
1/8 l pieno;
1 šaukštelis krakmolo;
1/4l grietinės;
1/4 šaukštelio salierų druskos;
žiuspnelis juodųjų pipirų ir tarkuoto muskato;
80 g plonų šoninės griežinėlių.
Gaminimo eiga:
Pupeles nuvalyti (jei reikia, nuplauti sumedėjusius galus) ir supjaustyti. Nuskustas morkas dantytu peiliu supjaustyti plonais griežinėliais. 1/2 l vandens užvirinti su dašiais ir prieskonine druska, suberti supjaustytas daržoves ir virti. Išvirusias daržoves nuvarvinti sietelyje, nuovirą supilti į dubenėlį.
Iš pieno, krakmolo bei grietinės išvirti vidutinio tirštumo padažą, pagardinti salierų druska, pipirais ir muskatu. Daržoves suversti į padažą (dašius išgriebti) ir šiek tiek pavirti. Šoninę paspirginti keptuvėje ir prieš patiekiant sudėti į troškinį.
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Daržovės » Įdarai balandėliams Sriubos Sultys Paštetas Virtiniai Kepiniai Desertai Sumuštiniai Troškiniai Kepsniai Apkepai Sriubos Kepiniai Rauginimas Marinavimas Mišrainės Košės Padažai Kita Įdaryti patiekalai Blynai
Daržovės žiemai » Daržovių atsargos žiemai Uogienės Kompotas Sūdymas Marinatai Sultys Košės Desertai Marinavimas Rauginimas Mišrainės Kita Padažai Troškiniai
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!