TOP meniu » Receptainė • Daržovių patiekalų receptai • Morkos • Šparaginės pupelės • Krakmolas • Troškiniai

Šparaginių pupelių ir morkų troškinys

Jums reikės: 600 g šparaginių pupelių;
300 g morkų;
daržinių dašių;
1 šaukštelis prieskoninės druskos;
1/8 l pieno;
1 šaukštelis krakmolo;
1/4l grietinės;
1/4 šaukštelio salierų druskos;
žiuspnelis juodųjų pipirų ir tarkuoto muskato;
80 g plonų šoninės griežinėlių.

Gaminimo eiga:
Pupeles nuvalyti (jei reikia, nuplauti sumedėjusius galus) ir supjaustyti. Nuskustas morkas dantytu peiliu supjaustyti plonais griežinėliais. 1/2 l vandens užvirinti su dašiais ir prieskonine druska, suberti supjaustytas daržoves ir virti. Išvirusias daržoves nuvarvinti sietelyje, nuovirą supilti į dubenėlį.

Iš pieno, krakmolo bei grietinės išvirti vidutinio tirštumo padažą, pagardinti salierų druska, pipirais ir muskatu. Daržoves suversti į padažą (dašius išgriebti) ir šiek tiek pavirti. Šoninę paspirginti keptuvėje ir prieš patiekiant sudėti į troškinį.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Daržovės » Įdarai balandėliams • Sriubos • Sultys • Paštetas • Virtiniai • Kepiniai • Desertai • Sumuštiniai • Troškiniai • Kepsniai • Apkepai • Sriubos • Kepiniai • Rauginimas • Marinavimas • Mišrainės • Košės • Padažai • Kita • Įdaryti patiekalai • Blynai •

    Daržovės žiemai » Daržovių atsargos žiemai • Uogienės • Kompotas • Sūdymas • Marinatai • Sultys • Košės • Desertai • Marinavimas • Rauginimas • Mišrainės • Kita • Padažai • Troškiniai •