TOP meniu » Receptainė • Daržovės žiemai • Daržovių patiekalų receptai • Špinatai • Svogūnai

Špinatų tyrė su svogūnais

Jums reikės: 1 kg špinatų,
2 svogūnai,
3 šaukštai sviesto,
cukraus,
druskos.

Gaminimo eiga:
Paruoštus špinatus sudėti į truputį pasūdytą vandenį ir virti 2 min.
Išgriebus perplauti šaltu vandeniu, nuspausti, supjaustyti arba sumalti mėsmale.
Svogūnus smulkiai supjaustyti ir pakepinti svieste.
Po to sudėti špinatus, dar šiek tiek pakepinti, pasūdyti, paskaninti cukrumi ir atskiesti špinatų nuoviru.

Špinatų ir svogūnų masę pavirinti 2-3 min., supilstyti į stiklainius ir verdančiame vandenyje sterilizuoti 0,5 l talpos stiklainius 60 min., 1 l - 90 min.
Iškaitinus sandariai uždaryti.

Špinatų tyrė tinka omletams, lietiniams įdaryti arba su kietai virtais kiaušiniais.
Prireikus ją galima sutirštinti džiūvėsėliais ar pakepintais miltais.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Daržovės » Įdarai balandėliams • Sriubos • Sultys • Paštetas • Virtiniai • Kepiniai • Desertai • Sumuštiniai • Troškiniai • Kepsniai • Apkepai • Sriubos • Kepiniai • Rauginimas • Marinavimas • Mišrainės • Košės • Padažai • Kita • Įdaryti patiekalai • Blynai •

    Daržovės žiemai » Uogienės • Kompotas • Sūdymas • Marinatai • Sultys • Košės • Desertai • Marinavimas • Rauginimas • Mišrainės • Kita • Padažai • Troškiniai •