TOP meniu » Receptainė • Grybų patiekalų receptai • Grybai • Rūkyta šoninė • Svogūnai • Morkos • Porai • Grietinėlė • Troškiniai

Su šonine ir grietinėle troškinti grybai

Jums reikės: 200 g virtų grybų, 100 g karštai rūkytos šoninės, svogūnas, morka, poras, 20 ml aliejaus, 50 ml neriebios grietinėlės, šaukštas miltų, druskos, prieskonių, krapų, petražolių.

Gaminimo eiga:
Morką sutarkuokite stambia tarka ir berkite į keptuvę su įkaitintu aliejumi. Kai ji suminkštės, dėkite supjaustytą porą, dar pakepinkite ir sukrėskite į indą. Tada pačirškinkite smulkiai supjaustytą šoninę, dėkite grybus ir kepkite 5-6 minutes. Paskui grąžinkite į keptuvę morką su poru, berkite miltus, viską išmaišykite. galiausiai pilkite grietinėlę ir dar kelias minutes pakaitinkite. Skaninkite žalumynais, prieskoniais ir druska.

Tiekite su virtomis bulvėmis.

[Pasidalino: Inga]

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Grybai » Įdaryti patiekalai • Apkepai • Blynai • Kepiniai • Kepsniai • Košės • Mišrainės • Padažai • Pica • Troškiniai • Virtiniai • Sriubos • Kita • Paštetas • Sumuštiniai •

    Grybai žiemai » Sūdymas • Troškiniai • Kita • Marinatai • Mišrainės •