TOP meniu » Receptainė • Uogų, vaisių patiekalų receptai • Želatina • Jogurtas • Desertai

Sulčių drebučiai

Jums reikės: 5 g želatinos,
200 ml mėgstamo skonio sulčių,
turimų ar mėgstamų uogų,
ledų arba natūralaus jogurto.

Gaminimo eiga:
Želatiną užmerkti sultyse maždaug pusvalandžiui. Ištirpinti ant mažos ugnies, nevirti. Tirpalą supilstyti į skardelę. Sustingdyti.

Sustingusius drebučius supjaustyti peiliu arba išspausti formele. Į taurę sudėti supjaustytas braškes, uždengti ledais ar jogurtu. Taurę pastatyti ant didesnės lėkštės, lėkštėje išdėlioti uogas, gėlės ir drebučių širdelę.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Uogos, vaisiai » Mišrainės • Sumuštiniai • Kremai • Blynai • Sriubos • Kepiniai • Desertai • Padažai • Kompotas • Sultys • Uogienės • Kita •

    Uogos, vaisiai žiemai » Kompotas • Rauginimas • Desertai • Mišrainės • Kompotas • Kita • Marinavimas • Košės • Sultys • Padažai • Uogienės •