TOP meniu » Receptainė Miltų patiekalų receptai Sviestas Margarinas Miltai Kiaušiniai Kepimo milteliai Migdolai Obuoliai Riešutai Kepiniai
Jums reikės: 200 g sviesto ar margarino,
200 g cukraus,
200 g miltų,
4 kiaušiniai,
1 nubrauktas šaukštelis kepimo miltelių,
vanilinio cukraus,
20 g cukraus apibarstyti,
kapotų riešutų ar migdolų drožlių,
600 g obuolių.
Gaminimo eiga:
Kambario temperatūros sviestą (margariną) išsukti rankiniu plaktuvu, suberti cukrų, vanilinį cukrų, vėl sukti apie penkias minutes ir besukant po vieną įmušti kiaušinius, suberti miltus, kepimo miltelius.
Obuolius nulupti, išimti sėklalizdžius, perpjauti į keturias dalis ir kiekvienos dalies nugarėlę išilgai kelis kartus įpjauti. Tešlą supilti į sviestu pateptą ir miltais pabarstytą skardą, obuolius kniūbsčius įspausti į tešlą. Viską apibarstyti cukrumi ir riešutais. Kepti apie valandą 200 C temperatūroje, kol rusvai pagels.
Grįžti atgal | Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Miltai » Pyragai Įdarai balandėliams Sausainiai Keksai Apkepai Kepiniai Kita Desertai Apkepai Blynai Virtiniai Kepiniai Pica Blynai
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!