TOP meniu » Receptainė Pieno, varškės patiekalų receptai Sūris Vynas Česnakas
Jums reikės: 450g sūrio, aš naudojau President, bet galima naudoti ir kitus tik tada reikia rinktis riebius sūrius,
150 ml baltojo sauso vyno,
skiltelės česnako.
Gaminimo eiga:
Česnako skiltelę nulupti, perpjauti pusiau ir ja ištrinti fondiu puodą. Supilti vyną ir maišant sudėti sūrį. Kaitinti kol sūris išsilydys ir gerai išmaišyti. Jeigu vynas nepakankamai sausas, tada įlašinti kelis lašus citrinos sulčių arba įpilti dar truputį vyno.
Šildiklį po puodu laikyti degantį, kad masė visada būtų karšta. Sūrio padaže mirkome skrudintus prancūziško batono gabaliukus, užsigeriant baltuoju vynu.
[Pasidalino: Kristė]
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Pienas, varškė » Tortai Desertai Desertai Desertai Kremai Apkepai Padažai Kepiniai Sriubos Kita Kepsniai Blynai Sumuštiniai Mišrainės
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!