TOP meniu » Receptainė Kiaušinių patiekalų receptai Kiaušiniai Fermentinis sūris Miltai Alyvuogės Pomidorų padažas Apkepai
Jums reikės: 4 kiaušinių,
150 gr. fermentinio sūrio,
2 šk. kvietinių miltų,
vandens pusės stikl.
druskos, citrinpipirių, raudonėlių (Oregano) pagal skonį,
50 gr. juodųjų alyvuogių,
2 šaukštų pomidorų padažo.
Gaminimo eiga:
Į dubenį įmuškite kiaušinius, išplakite ir sumaišykite su tarkuotu fermentiniu sūriu, prieskoniais bei stiklinės vandens. Pusę turimų alyvuogių supjaustykite žiedeliais ir sudėkite į masę.
Viską gerai išmaišykite, supilkite į karščiui atsparų indą ir pusvalandžiui pašaukite į vidutinio karštumo orkaitę. Likus maždaug dešimčiai minučių kepimo pabaigos, paviršių patepkite pomidorų padažu ir kepkite kol įkišus medinį iešmelį, masė prie jo nelips.
Iškepusį apkepą apibarstykite likusiomis alyvuogėmis. Valgykite su raugintais agurkais bei duona.
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Kiaušiniai » Mišrainės Apkepai Sriubos Kepiniai Mišrainės Įdaryti patiekalai Omletai Kita Kremai Sumuštiniai Padažai
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!