TOP meniu » Receptainė Bulvių patiekalų receptai Bulvės Sviestas Fermentinis sūris Grietinė Miltai
Jums reikės: 300 g šviežių bulvių,
30 g sviesto,
100 g sūrio,
aliejaus.
Grietinės padažui: 100 g grietinės,
50 g sviesto,
50 g miltų,
100 g sultinio arba virinto vandens.
Gaminimo eiga:
Šviežias bulves supjaustykite griežinėliais, iškepkite aliejuje ir sudėkite į kepimo indą. Padažui skirtus miltus pakepinkite svieste, maišydami supilkite sultinį ir maišykite, kol susidarys vientisa masė.
Tada supilkite grietinę ir nuolat maišydami kepkite apie 5 min. Paruoštu padažu užpilkite bulves, apibarstykite tarkuotu sūriu, pašlakstykite ištirpintu sviestu ir šiek tiek pakepkite orkaitėje. Prieš patiekdami apibarstykite smulkintomis petražolėmis
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Bulvės » Įdarai balandėliams Kita Virtiniai Sriubos Įdaryti patiekalai Mišrainės Apkepai Paštetas Padažai Košės Blynai Įdaryti patiekalai Troškiniai Kita Apkepai Kepiniai Kepsniai
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!