TOP meniu » Receptainė Bulvių patiekalų receptai Bulvės Varškė Pienas Grietinė Apkepai
Jums reikės: 10 šviežių bulvių,
1 pakelis bulvių prieskonių,
aliejaus.
Padažui: 200 g varškės,
0,5 stiklinės pieno,
0,5 stiklinės grietinės,
druskos.
Gaminimo eiga:
Bulves nuskuskite, stambiai sutarkuokite ir sumaišykite su prieskoniais. Į keptuvę su įkaitintu aliejumi supilkite tarkuotas bulves ir tolygiai jas paskirstykite. Kai plokštainio apačia apskrus, jį apverskite ir kepkite toliau.
Padažui skirtą varškę sumalkite, sumaišykite su grietine bei pienu ir pasūdykite. Padažą gerai išmaišykite ir patiekite su bulvių plokštainiu.
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Bulvės » Įdarai balandėliams Kita Virtiniai Sriubos Įdaryti patiekalai Mišrainės Apkepai Paštetas Padažai Košės Blynai Įdaryti patiekalai Troškiniai Kita Apkepai Kepiniai Kepsniai
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!