TOP meniu » Receptainė • Daržovių patiekalų receptai • Sviestas • Svogūnai • Miltai • Grietinė • Padažai

Svogūnų padažas

Jums reikės: 2 šaukštai grietinės,
2 šaukštai sviesto,
1 svogūnas,
2 šaukštai miltų,
0,5 l vandens,
druska,
svogūnų laiškai.

Gaminimo eiga:
Ištirpintame svieste pakepinti supjaustytą svogūną, kol pasidarys šviesiai geltonas, suberti miltus ir dar kepinti, kol miltai pagels. Tada maišant supilti skystį ir keletą minučių virinti. Pagamintą padažą pasūdyti, pridėti grietinės, supjaustytų svogūnų laiškų.

Padažas tinka prie jautienos, avienos valgių ir valgių iš faršo.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Daržovės » Įdarai balandėliams • Sriubos • Sultys • Paštetas • Virtiniai • Kepiniai • Desertai • Sumuštiniai • Troškiniai • Kepsniai • Apkepai • Sriubos • Kepiniai • Rauginimas • Marinavimas • Mišrainės • Košės • Padažai • Kita • Įdaryti patiekalai • Blynai •

    Daržovės žiemai » Daržovių atsargos žiemai • Uogienės • Kompotas • Sūdymas • Marinatai • Sultys • Košės • Desertai • Marinavimas • Rauginimas • Mišrainės • Kita • Padažai • Troškiniai •