TOP meniu » Receptainė Grybų patiekalų receptai Miltai Margarinas Sviestas Grietinė Varškė Bulvės Fermentinis sūris Mielės Kepiniai
Jums reikės: tešlų variantai, tereikia išbandyti ir išsirinkti Jums skaniausį variantą :)
1. Stiklinė miltų, 100 g margarino ar sviesto, druskos.
2. Stiklinė miltų, 50 g margarino, 50 g grietinės, druskos.
3. Stiklinė miltų, 120 g margarino, 120 g varškės, druskos (trynys).
4. Stiklinė miltų, 120 g margarino, 120 g bulvių, druskos (trynys).
5. Stiklinė miltų, 100-120 g margarino, 100-120 g tarkuoto sūrio (trynys).
6. Stiklinė miltų, 75-80 g margarino, 25 g mielių, 2-3 šaukštai vandens.
7. Stiklinė miltų, 75-100 g margarino, 0,5 kiaušinio, 1-2 šaukštai vandens arba pieno, šaukštelis acto.
Gaminimo eiga:
Tešla iš nurodytų produktų minkoma maždaug vienodai. Į dubenį arba ant lentos papilkite krūvelę miltų. Ant viršaus tolygiai paskleiskite riebalus, padarykite duobutę. Į ją supilkite skystį. Viską sumaišykite kapodami bukuoju peilio kraštu.
Kai riebalai beveik susimaišys su miltais, tešlą baikite minkyti rankomis ir suvoliokite į rutulį. Suminkytą tešlą (išskyrus mielinę) ne trumpiau kaip 30 min. palaikykite šaltoje vietoje.
Tešlą galite minkyti ir su išsuktais riebalais. Miltus bei kitus produktus dėkite, kai riebalai visai suminkštėja.
Pyragus su grybais galima kepti iš mielinės, sluoksniuotos, plikytos, makaronų tešlos. Įdaro imama tiek pat, kiek ir tešlos. Iš stiklinės miltų paprastai padaroma 10-16 pyragėlių.
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Grybai » Įdaryti patiekalai Apkepai Blynai Kepiniai Kepsniai Košės Mišrainės Padažai Pica Troškiniai Virtiniai Sriubos Kita Paštetas Sumuštiniai
Grybai žiemai » Sūdymas Troškiniai Kita Marinatai Mišrainės
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!